MENI
25.9.2020

Predsjedavajući Doma naroda dr. Nikola Špirić čestitao Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Nikola Špirić čestitao je Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore. Čestitku predsjedavajućeg Špirića prenosimo u cjelosti:

 „Uvaženi gospodine predsjedniče,

Povodom Vašeg  izbora na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore, zadovoljstvo mi je da Vam, u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, uputim najiskrenije čestitke.

Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine i  Skupština Crne Gore imaju iskrene prijateljske odnose i sa zadovoljstvom očekujem unapređenje saradnje između naših parlamenata s ciljem promovisanja pitanja od zajedničkog interesa.

Našu saradnju smatram veoma značajnom za razvoj dobrosusjedskih odnosa i promociju politike mira i stabilnosti u regionu, kao i za društveni i ekonomski razvoj naše dvije zemlje.

Koristim ovu priliku da Vam zaželim dalji napredak u razvoju parlamentarne demokracije, te sveukupni prosperitet Crne Gore.

Poštovani gospodine predsjedniče, dozvolite da Vam još jednom uputim izraze mog najdubljeg poštovanja“, kaže se u čestitki predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Nikole Špirića upućene predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću