MENI
2.10.2020

Predsjedavajući Predstavničkog doma Nebojša Radmanović i Doma naroda dr. Nikola Špirić čestitali Nacionalni dan Narodne Republike Kine

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović i predsjedavajući Doma naroda PSBiH dr. Nikola Špirić povodom 1. oktobra, Nacionalnog dana Republike Kine, uputili su čestitku predsjedniku Svekineskog narodnog kongresa, Nj. E. Liju Zhanshuu. Čestitku predsjedavajućih Radmanovića i Špirića prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine predsjedniče,

Čast nam je i zadovoljstvo da Vam uputimo najiskrenije čestitke povodom 1. oktobra, Nacionalnog dana Narodne Republike Kine, i zaželimo dalji napredak i prosperitet Vaše zemlje.

Koristimo i ovu priliku da izrazimo zadovoljstvo dosadašnjim veoma dobrim odnosima između naše dvije države i nadu da ćemo i dalje zajednički unapređivati saradnju u svim oblastima od interesa za Bosnu i Herceginu i Narodnu Republiku Kinu na zadovoljstvo svih građana i naroda.

Gospodine predsjedniče,

Uvjereni da i susreti delegacija na najvišem nivou doprinose jačanju i unapređenju bilateralne saradnje, želimo da Vam uputimo poziv da posjetite Bosnu i Hercegovinu.

Uz iskrene i srdačne čestitke povodom vašeg velikog praznika, dozvolite da Vam  još jedanput uputimo izraze najdubljeg uvažavanja“, navodi se u čestitki koju su predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH Nebojša Radmanović i predsjedavajući Doma naroda PSBiH dr. Nikola Špirić uputili predsjedniku Svekineskog narodnog kongresa, Nj. E. Liju Zhanshuu. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću