MENI
23.10.2020

Predsjedavajući Predstavničkog doma Nebojša Radmanović čestitao Ivici Dačiću izbor za predsjednika Narodne skupštine Republike Srbije

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović čestitao je gospodinu Ivici Dačiću izbor za predsjednika Narodne skupštine Republike Srbije. Čestitku predsjedavajućeg Radmanovića prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine predsjedniče,

Zadovoljstvo mi je da Vam, povodom Vašeg izbora za predsjednika Narodne skupštine Republike Srbije, u ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i svoje lično ime, uputim najsrdačnije čestitke i želje da Vas u obavljanju ove odgovorne funkcije uvijek prate dobro zdravlje i sreća.

Koristim priliku da izrazim uvjerenje da ćemo nastaviti unapređivati dosadašnje veoma dobre odnose između naših parlamenata i raditi na daljem jačanju saradnje u svim oblastima od interesa naših naroda i građana.

Gospodine predsjedniče,

Želim posebno da istaknem značaj razmjene posjeta na najvišem nivou kojima se otvaraju i potvrđuju novi oblici međuparlamentarne saradnje.

Dozvolite mi da Vam uputim poziv da posjetite Bosnu i Hercegovinu. Bit će nam zadovoljstvo da budemo domaćini delegaciji Narodne skupštine Republike Srbije, koju ćete Vi predvoditi.

Uz iskrene čestitke na Vašem izboru, želim da Vam i ovom prilikom uputim izraze iskrenog poštovanja“, kaže se u čestitki predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojše Radmanovića upućenoj predsjedniku Narodne skupštine Republike Srbije Ivici Dačiću. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću