MENI
24.2.2021

Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Nebojša Radmanović primio u nastupnu posjetu ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH

"Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH, Nj. E. Osamaha Al - Ahmadija.

Poželivši dobrodošlicu ambasadoru Al – Ahmadiju, Radmanović je izrazio nadu da će dobri bilateralni odnosi dvije zemlje nastaviti da se razvijaju na obostrano zadovoljstvo.

Sagovornici su se saglasili da je potrebno snažnije raditi na jačanju ekonomske saradnje između dvije zemlje, posebno u oblasti turizma u kojoj Bosna i Hercegovina ima velike potencijale.

Radmanović i Al – Ahmadi pohvalili su i veliki broj potpisanih bilateralnih sporazuma kojima je, kako su ocijenili, znatno unaprijeđena saradnja dvije zemlje. Također, potencirali su značaj međuparlamentarne saradnje i izrazili nadu da će ta saradnja ponovo zaživjeti nakon suzbijanja pandemije korona virusa.

Na kraju susreta, zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma PSBiH Nebojša Radmanović poželio je ambasadoru Al – Ahmadiju uspjeh u diplomatskoj misiji u BiH". (saopćenje iz Kabineta zamjenika predsjedavajuće Predstavničkog doma Nebojše Radmanovića) 

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću