MENI
24.2.2021

Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Nebojša Radmanović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Turske u BiH

"Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Turske u BiH, Nj. E. Halduna Koҫa.

Na sastanku je razgovarano o dobroj saradnju između dvije zemlje, čemu je, kako je rečeno, u značajnoj mjeri doprinio i sam ambasador, posebno kad je riječ o njegovom angažmanu na zaključenju sporazuma o izgradnji auto – puta Sarajevo – Beograd. S tim u vezi, gospodin Radmanović ocijenio je da će realizacija ovog projekta biti od ogromne važnosti, kako za BiH tako i za cijeli region.

Sagovornici su zaključili su da je u narednom periodu potrebno raditi na dodatnom jačanju ekonomske saradnje kroz povećanje trgovinske razmjene.

Na kraju sastanka Radmanović se zahvalio ambasadoru Koҫu na njegovom dosadašnjem radu, te mu poželio mnogo uspjeha u daljoj diplomatskoj karijeri". (saopćenje iz Kabineta zamjenika predsjedavajuće Predstavničkog doma Nebojše Radmanovića) 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću