MENI
6.6.2018.

Tajnik Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bojan Ninković razgovarao sa veleposlanicom Rumunjske u BiH

Tajnik Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Bojan Ninković razgovarao je sa veleposlanicom Rumunjske u BiH Danom Constantinescu o realizaciji boravka izaslanstva PSBiH na 19. sastanku Asocijacije europskih senata, koji će se 15. lipnja ove godine održati u Bukureštu.

Tajnik Ninković upoznao je veleposlanicu Rumunjske u našoj zemlji da će izaslanstvo PSBiH na 19. sastanku Asocijacije europskih senata činiti predsedatelj Doma naroda PSBiH Ognjen Tadić i njegov zamjenik Bariša Čolak, te izrazio nadu da će boravak našeg izaslanstva u Bukureštu doprinijeti jačanju prijateljskih odnosa između dvаju zemаljа.

Tijekom razgovora, istaknuto je kako se 19. sastanak Asocijacije održava pod okriljem proslave stogodišnjice i sjećanja Veliko ujedinjenje od 1. prosinca 1918. godine.

S obzirom da se sastanak održava u svjetlu obilježavanja stogodišnjice od završetka Prvog svjetskog rata, bit će upriličena i ceremonija polaganja vijenaca u znak sjećanja na vojnike Rumunjske i svih drugih vojnika koji su svoj život dali u Prvom svjetskom ratu. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću