MENI
20.11.2018.

Članovi Izaslanstva PSBiH u PSNATO-a Nikola Lovrinović i Asim Sarajlić razgovarali sa predsjedateljicom PSNATO-a

Predsjedatelj Izaslanstva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini NATO-a (PSNATO) Nikola Lovrinović i član Izaslanstva Asim Sarajlić razgovarali su, na marginama 64. godišnjeg zasjedanja PSNATO-a u kanadskom gradu Halifaksu, sa novoizabranom predsjedateljicom PSNATO-a Madelene Moon.

Gospođa Moon, koja je članica Izaslanstva Parlamenta Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u PSNATO-a, iskazala je u razgovoru sa Lovrinovićem i Sarajlićem snažnu potporu Bosni i Hercegovini i njenim građanima u nastojanjima da se ubrza europski i euroatlantski put.

Svjesna teškoća koje prate aktualno stanje političkih odnosa u Bosni i Hercegovini, gospođa Moon pozvala je političke lidere na, kako je rekla, dijalog i hrabrost u preduzimanju koraka koji će dodatno stabilizirati ekonomsku situaciju, te otvoriti prostor za bolje međusobno razumijevanje.

Gospođa Moon, koja je u proljeće ove godine posjetila Bosnu i Hercegovinu i cijeli region, pozvala je i na jačanje bilateralne i regionalne suradnje zemalja Zapadnog Balkana. (kraj)

 

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću