MENI
3.7.2019.

Predsjedateljica Zastupničkog doma Borjana Krišto na konferenciji Parlamentarne skupštine Mediterana o alternativnim tržištima kapitala i ekonomskom rastu u regionu

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto sudjelovat će na konferenciji Parlamentarne skupštine Mediterana (PAM) o alternativnim tržištima i ekonomskom rastu u regionu Mediterana, koja će se 4. i 5. srpnja održati u italijanskom gradu Milanu.

Tijekom konferencije, na kojoj će sudjelovati predstavnici parlamenata iz 26 država članica PAM-a, bit će razmotrene različite mogućnosti investiranja u gospodarstvo regiona s ciljem snažnijeg gospodarskog razvitka mediteranskog područja.

Tijekom konferencije bit će prezentiran i projekat PAM-a o novoosnovanim malim i srednjim poduzećima i alternativnim tržištima kapitala.

Drugog dana konferencije bit će održan i panel o trgovini i investicijama u regionu Mediterana, tijekom kojeg će se razgovarati o olakšavanju zakonodavnih i regulatornih okvira za investitore u državama članicama PAM-a. (kraj)

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću