MENI
29.7.2019.

Predsjedatelj Doma naroda Bakir Izetbegović primio predsjednika Unije općina turskog svijeta i gradonačelnika grada Konye

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je danas predsjednika Unije općina turskog svijeta i gradonačelnika grada Konye Ugura Ibrahima Altaya.

Tijekom srdačnog i prijateljskog razgovora, u kojem je sudjelovao i glavni tajnik grada Konye i počasni konzul Bosne i Hercegovine Ercan Uslu, potvrđeno je da su odnosi Bosne i Hercegovine i Republike Turske na najvišoj mogućoj razini, te izraženo uvjerenje da će takva razina odnosa biti zadržana i u budućnosti.

Razgovarano je i o mogućnostima nastavka i proširenja gospodarske, turističke, obrazovne i kulturne suradnje gradova i općina Bosne i Hercegovine sa Unijom općina turskog svijeta. Sugovornici su posvetili pozornost i suradnji sa gradom Konyom na svim razinama, posebno na planu visokog obrazovanja.

Gradonačelnik Altay pozvao je predsjedatelja Izetbegovića da posjeti grad Konyu, što je sa zadovoljstvom prihvaćeno. (kraj)

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću