MENI
26.2.2021.

Otkazana 11. hitna sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto otkazala je 11. hitnu sjednicu Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, zakazanu za subotu, 27. veljače 2021. godine, s obzirom na to da su na 17. sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, održanoj 25. veljače 2021. godine, usvojeni sljedeći zaključci:

  1. „Zastupnički dom zadužuje Agenciju za javne nabave BiH i Agenciju za lijekove i medicinska sredstva BiH da u roku od sedam dana dostave informaciju o nužnim uvjetima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavu cjepiva protiv koronavirusa, koja će biti razmatrana na prvoj redovitoj sjednici Zastupničkog doma.
  2. Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH zadužuje predsjedateljicu Zastupničkog doma da otkaže 11. hitnu sjednicu Zastupničkog doma, zakazanu u subotu, 27. 2. 2021., s jednom točkom dnevnog reda: Informacija Agencije za javne nabave BiH i Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH o nužnim uvjetima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavu cjepiva protiv koronavirusa''. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću