MENI
26.2.2021.

Отказана 11. хитна сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ

Предсједавајућа Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Борјана Кришто отказала је 11. хитну сједницу Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, заказану за суботу, 27. фебруар 2021. године, с обзиром на то да су на 17. сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, одржаној 25. фебруара 2021. године, усвојени сљедећи закључци:

  1. „Представнички дом задужује Агенцију за јавне набавке БиХ и Агенцију за лијекове и медицинска средства БиХ да у року од седам дана доставе информацију о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина против вируса корона, која ће бити разматрана на првој редовној сједници Представничког дома.
  2. ''Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ задужује предсједавајућу Представничког дома да откаже 11. хитну сједницу Представничког дома, заказану у суботу, 27. 02. 2021, с једном тачком дневног реда: Информација Агенције за јавне набавке БиХ и Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина против вирусакорона.'' (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу