MENI
2.7.2021

Parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović posjetio komandu logistike OSBiH u Doboju

Parlamentarni vojni povjerenik Bosne i Hercegovine Boško Šiljegović, sa saradnicima, posjetio je komandu logistike Oružanih snaga BiH lociranu u kasarni "Vojvoda Radomir Putnik" u Doboju.

Cilj posjete bio je redovni obilazak pripadnika Oružanih snaga BiH (OSBiH) i upoznavanje sa trenutnim aktivnostima u jedinici.

Parlamentarnog vojnog povjerenika BiH Boška Šiljegovića, brigadnog generala Mirsada Ahmića i inspektora komande za podršku OSBiH pukovnika Branislava Borodenka primio je načelnik štaba komande logistike pukovnik Anto Klajić.

Načelnik štaba Klajić, sa saradnicima, održao je informativni brifing u kojem je Šiljegovića i Ahmića upoznao sa trenutnim stanjem u jedinici, zadacima i obavezama, kao i teškoćama u radu sa kojima se jedinica susreće.

Nakon obilaska kasarne i razgovora sa pripadnicima komande logistike, parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović i brigadni general Mirsad Ahmić izrazili su zadovoljstvo stanjem u jedinici i profesionalnim odnosnom kako rukovodstva komande, podređenih jedinica, tako i profesionalnih vojnih lica. (kraj)  


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću