MENI
18.9.2023.

Замјеник предсједавајућег Представничког дома др Денис Звиздић присуствовао обиљежавању Дана Града Горажда и Босанско – подрињског кантона

"Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) др Денис Звиздић присуствовао је данас обиљежавању Дана Града Горажде и Босанско–подрињског кантона.

„Гораждани треба да буду поносни на своју одбрану града која је свијет задивила и на херојство и успјех једне потпуно ненаоружане јединице сачињене већином од младих овог града који су потиснули агресора даље од центра Горажда и сачували границу на ријеци Дрини. Био је то највећи успјех Армије БиХ у првој години рата и херојска одбрана Горажда. Са дивљењем се сјећамо хероја одбране овог дивног града и поручујемо да их никада нећемо и не смијемо заборавити.”, рекао је том приликом др Звиздић.

Заједно са чланом Предсједништва БиХ Денисом Бећировићем, замјеник предсједавајућег Представничког дома ПСБиХ др Денис Звиздић присуствовао је и састанку са члановима Владе Босанско – подрињског кантона. Том приликом је рекао да је заједнички потребно наступати са конкретним пројектима који ће побољшати економски и социјални амбијент и учинити да овај град и овај кантон буде мјесто пожељно за рад и живот."(саопштење из Кабинета замјеника предсједавајућег Представничког дома др Дениса Звиздића)

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу