MENI
3.6.2024.

Комисија за борбу против корупције Представничког дома ПСБиХ обавила јавно саслушање представника Министарства комуникација и транспорта БиХ

Чланови Комисије за борбу против корупције Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) обавили су данас јавно саслушање представника Министарства комуникација и транспорта Босне и Херцеговине у вези са процесом хомологације возила са свим релевантним финансијским показатељима тог процеса.

Пред Комисијом за борбу против корупције Представничког дома саслушани су министар комуникација и транспорта БиХ Един Форто, помоћник министра у Министарству комуникација и транспорта БиХ Зоран Андрић, секретар Министарства комуникација и транспорта БиХ Игор Пејић, те стручни савјетник у Министарству комуникација и транспорта БиХ Бранко Подинић.

Чланови Комисије договорили су да се за наредну сједницу Комисије припреме закључци и извјештаји са данашњег и претходног јавног саслушања представника Института за метрологију БиХ и Савјета за метрологију БиХ, који ће бити упућени према Представничком дому ПСБиХ. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу