MENI
31.12.2013

Novogodišinja čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Denisa Bećirovića


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović povodom novogodišnjih praznika uputio je čestitku sljedeće sadržine:

"Povodom novogodišnjih praznika, svim građanima Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke sa željom da ih sa svojim porodicama i prijateljima dočekaju u zdravlju i veselju.

Istovremeno, izražavam nadu da će svima nama 2014. donijeti više prosperiteta, blagostanja i još boljih međuljudskih odnosa i uzajamnog poštovanja. Dolazeća 2014. mora biti godina odlučnog zaokreta potrebnog da bi Bosna i Hercegovina bila uspješno društvo. Rad, blagostanje, povjerenje, poštenje, pravda i pravna država, vrijednosti su koje želim Bosni i Hercegovini. Vjerujem da ih naša Domovina može ostvariti i zato Novu 2014. dočekajmo ispunjeni optimizmom i nadom.

Svim državljankama i državljanima Bosne i Hercegovine u zemlji i inozemstvu srdačno želim sretnu i svakim dobrom ispunjenu Novu 2014. godinu!", kaže se u čestitki predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denisa Bećirovića. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću