MENI
28.1.2019.

Делегација Парламентарне скупштине БиХ учествоваће у Бриселу на Интерпарламентарној конференцији о комуникацији с грађанима

Делегација Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ), коју чине посланици Никола Ловриновић, Сњежана Бурсаћ – Новаковић и Халид Гењац, учествоваће на Интерпарламентарној конференцији на тему „Комуницирање с грађанима – како развити опсежну комуникацијску стратегију парламената“, која ће се одржати 29. јануара у Бриселу.

Током конференције, која представља дио подршке Европског парламента државама у процесу приступања Европској унији, учесници ће бити упознати са комуникацијском политиком Европског парламента, као и са комуникацијском стратегијом Европског парламента за изборе који ће бити одржани средином 2019. године.

На скупу, на којем је најављено учешће највиших званичника, посланика и службеника Европског парламента, биће ријечи и о односу парламената и представника медија, о начинима и каналима комуникације између парламената и грађана, као и о начинима борбе парламената против лажних вијести. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу