MENI
23.12.2012

Božićna čestitka zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda dr. Dragana Čovića


Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine prof.dr. Dragan Čović povodom nastupajućeg katoličkog Božića uputio je, svim katolicima u Bosni i Hercegovini, čestitku čiji sadržaj prenosimo u cjelosti:

“Nadolazeći blagdan Božića prigoda je kada više nego inače osjećamo ljubav, radost zajedništva i toplinu obiteljskog doma.
Ozračje ovog značajnog blagdana uvijek iznova budi i jača u nama životnu nadu, potiče na praštanje i više razumijevanja među svim ljudima i narodima, bez kojeg nije moguće graditi bolje, iskrenije i pravednije odnose, ne samo ovdje kod nas, nego u čitavom svijetu.

Bolja sretnija i sigurnija budućnost koju želimo stvarati traži kontinuiran rad, toleranciju, razumijevanje, međusobno uvažavanje i istrajnost. Samo tako se možemo suočavati sa izazovima svakodnevnice i snažiti osjećaj za pravdu, socijalnu osjetljivost i brigu za najosjetljivije, najizloženije i najranjivije.
Radujući se Božiću, neka mir, blagostanje, radost i ljubav prema čovjeku postane dostižan cilj za sve nas.

Uz želje da proslava ovog blagdana obiluje veseljem u obiteljima, sa svojim najbližima, prijateljima i svim ljudima dobre volje,
Svim Katolicima u Bosni i Hercegovini želim SRETAN, RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN BLAGDAN KRISTOVA ROĐENJA I SRETNU I BLAGOSLOVLJENU NOVU 2013. GODINU!”(kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću