MENI
6.9.2012

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Milorad Živković uputio čestitku predsjedniku Predstavničkog doma Savezne Republike Brazila


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Milorad Živković uputio je, povodom Dana nezavisnosti, čestitku predsjedniku Predstavničkog doma Savezne Republike Brazil Marku Aureliu Spali Maiu.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovani gospodine predsjedniče,
Zadovoljstvo mi je da Vam, u ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, čestitam Dan nezavisnosti Vaše zemlje, sa željama za dalji prosperitet i napredak Savezne Republike Brazil, a za dobrobit svih njenih građana.
Dozvolite mi da i ovom prilikom izrazim uvjerenje da ćemo odnose između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Parlamenta Savezne Republike Brazil i ubuduće nastaviti da razvijamo i unapređujemo, na svim poljima i od obostranog interesa.
Gospodine predsjedniče,
Još jednom Vama i svim poslanicima u Predstavničkom domu Savezne Republike Brazil čestitam Dan nezavisnosti Vaše zemlje, sa željama za dobro zdravlje, sreću i uspjeh u budućem radu.
Primite, Ekselencijo, izraze mog dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću