MENI
31.10.2023

Predsjedavajući Doma naroda i predsjedavajući Delegacije PSBiH u PSNATO-a Kemal Ademović predsjedavao sastankom Organizacionog odbora za pripremu i organizaciju 105. Rose Roth seminara PSNATO-a

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) i predsjedavajući Delegacije PSBiH u Parlamentarnoj skupštini NATO-a (PSNATO) Kemal Ademović predsjedavao je sastankom Organizacionog odbora za pripremu i organizaciju 105. Rose Roth seminara PSNATO-a, koji će se u periodu od 14. do 16. novembra 2023. godine održati u Sarajevu.

Tokom sastanka analizirane su aktivnosti i obaveze koje su definisane prije dva mjeseca, te je konstatovano da su pripreme za održavanje 105. Rose Roth seminara PSNATO-a urađene na vrijeme, te da su sve nadležne institucije, Zajednička služba PSBiH, Delegacija PSBiH u PSNATO-a i policijske agencije iz sastava Ministarstva sigurnosti BiH, uradile posao u skladu sa zahtjevima i standardima koji su postavljeni.

Precizirane su obaveze koje slijede do početka seminara, te definisani nosioci aktivnosti iz sastava Organizacionog odbora 105. Rose Roth seminara PSNATO-a, koji se organizuje u saradnji sa PSBiH. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću