MENI
28.1.2019.

Izaslanstvo Parlamentarne skupštine BiH sudjelovat će u Bruxellesu na Interparlamentarnoj konferenciji o komunikaciji s građanima

Izaslanstvo Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), koju čine zastupnici Nikola Lovrinović, Snježana Bursać – Novaković i Halid Genjac, sudjelovat će na Interparlamentarnoj konferenciji na temu „Komuniciranje s građanima – kako razviti opsežnu komunikacijsku strategiju parlamenata“, koja će se održati 29. siječnja u Bruxellesu.

Tijekom konferencije, koja predstavlja dio potpore Europskog parlamenta državama u procesu pristupanja Europskoj uniji, sudionici će biti upoznati sa komunikacijskom politikom Europskog parlamenta, kao i sa komunikacijskom strategijom Europskog parlamenta za izbore koji će biti održani sredinom 2019. godine.

Na skupu, na kojem je najavljeno sudjelovanje najviših dužnosnika, zastupnika i službenika Europskog parlamenta, bit će riječi i o odnosu parlamenata i predstavnika medija, o načinima i kanalima komunikacije između parlamenata i građana, kao i o načinima borbe parlamenata protiv lažnih vijesti. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću