MENI
29.12.2023

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić čestitao Novu 2024. godinu

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić čestitao je Novu 2024. godinu svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine.

„Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine,

želim da vam uputim najiskrenije čestitke i da vam poželim sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu.

U godini koja je ispred nas nastavit ćemo aktivno raditi na očuvanju mira i uspostavljanju dugoročne političke stabilnosti Bosne i Hercegovine. Samo tako ćemo moći razvijati ekonomiju, otvarati nova radna mjesta, zadržati mlade osobe i unaprijediti životni standard svih naših građana.

Nadam se da će svi u Bosni i Hercegovini biti iskreno posvećeni ispunjavanju strateških ciljeva naše zemlje i kvalitetno i profesionalno obavljati svoje poslove, za dobrobit svih građanki i građana naše domovine.

Bosna i Hercegovina je naša Nuhova lađa i ostaje zemlja nade i prosperiteta za sadašnje i buduće generacije Bosanaca i Hercegovaca i svih ljudi dobre volje.

Želim da vam Nova godina bude ispunjena dobrim zdravljem, srećom i uspjehom.“, piše u čestitki zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denisa Zvizdića. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću