MENI
4.7.2024

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić čestitao 4. juli – Dan nezavisnosti SAD

Povodom 4. jula – Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić uputio je čestitku ambasadoru Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michaelu Murphyju, zvaničnicima, građankama i građanima Sjedinjenih Američkih Država u kojoj piše:

„Poštovani prijatelji,

Upućujem vam iskrene želje za dalji napredak i blagostanje Sjedinjenih Američkih Država i vašeg naroda. 

Iskreno smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj podršci našoj Bosni i Hercegovini, što predstavlja snažnu poruku trajnog i neraskidivog prijateljstva dvije države. Naše strateško partnerstvo će biti dodatno osnaženo i unaprijeđeno, kako u bilateralnim odnosima, tako i kroz konstruktivan doprinos našim zajedničkim vrijednostima, a to su poštivanje ljudskih prava, slobode i demokratije.

Siguran sam da ćemo i u narednom periodu dodatno učvrstiti i unaprijediti naše prijateljstvo, saradnju i odnose, posebno u oblastima koji su naš zajednički interes.

Dragi prijatelji, čestitam vam 4. juli – Dan nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država.”, piše u čestitki zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denisa Zvizdića. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću