MENI
10.9.2013.

Članovi Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH posjetili 4. pješadijsku brigadu Oružanih snaga BiH


Zajedničko povjerenstvo za obranu i sigurnost Parlamentarne skupštine BiH boravilo je danas u radnom posjetu Komandi 4. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH sa sjedištem u Čapljini.

Izaslanstvo Zajedničkog povjerenstva koju su činili predsjedateljica Dušanka Majkić, članovi Povjerenstva Beriz Belkić, Mehmed Bradarić i Krunoslav Vrdoljak, te parlamentarni vojni povjerenik BiH Boško Šiljegović, primili su zapovjednik brigade, brigadni general Tomo Kolenda sa suradnicima i zamjenik zapovjednika Operativne komande Oružanih snaga BiH Ivica Jerkić.

Tijekom sastanka, razgovarano je o aktivnostima koje pripadnici Oružanih snaga BiH iz sastava 4. pješadijske brigade provode na terenu u sklopu svoje misije, sa posebnim osvrtom na njihovo sudjelovanje u operacijama potporama miru, kao i o stanju personala, problemima u opskrbi i opremanju materijalno - tehničkim sredstvima, te nizu drugih pitanja od značaja za Oružane snage BiH.

Po okončanju ovog sastanka, članovi Zajedničkog povjerenstva posjetili su 2. pješačka bojna iz sastava ove brigade, koji je stacioniran u Bileći, gdje su neposredno razgovorali sa vojnicima, podoficirima i časnicima ove bojne. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću