MENI
17.4.2013.

Замјеник предсједавајућег Представничког дома др Денис Бећировић разговарао са премијером Тузланског кантона


"Тузлански кантон као најмногољуднији па у привредним оквирима вјероватно и најпотентнији дио Босне и Херцеговине има све услове да буде једна од покретачких снага развоја цијене државе. На овом простору, упркос тешким условима и рецесији, људи не остају без посла, а фирме не иду у стечај што је и огроман капитал који треба цијенити.

Ово је, између осталог, истакнуто приликом данашњег сусрета замјеника предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др Дениса Бећировића са премијером Владе Тузланског кантона Сеадом Чаушевћем и министром за трговину туризам и саобраћај Сенаидом Хаџићем који су у најкраћим цртама презентовали актуелни тренутак овог дијела Босне и Херцеговине.

Др Бећировић је истакао да је Тузлански кантон прави примјер резултата које је могуће постићи систематичним радом. Међутим додао је он, за праве ефекте на ширем подручју Босне и Херцеговине неопходно је да и на вишим нивоима власти одговорни политичари раде свој посао и квалитетним законским рјешењима отварају простор за напредак. Такођер, први замјеник предсједавајућег др Денис Бећировић нагласио је да постоји неискориштен простор у сфери парламентарне дипломатије и понудио да буде промотор успјешних пројеката Тузланског кантона приликом бројних сусрета које има са званичницима из цијелог свијета и да помогне да се успоставе везе привредника из овог подручја са дипломатским представницима који дјелују у Сарајеву." саопштено је из Кабинета замјеника предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ др Дениса Бећировића. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу