MENI
22.7.2021.

Замјеник предсједавајуће Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ др Денис Звиздић разговарао са члановима Удружења „Заборављена дјеца рата“

Замјеник предсједавајуће Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др Денис Звиздић разговарао је данас са члановима Удружења „Заборављена дјеца рата“ који у Сарајеву учествују на омладинској конференцији „Мој глас, мој мир“.

У врло отвореном разговору око 40 гостију из различитих дијелова Босне и Херцеговине и господин Звиздић размијенили су мишљење о актуелном тренутку и будућности Босне и Херцеговине. При томе, посебна пажња поклоњена је процесима које би требало отварати како би што већи проценат младих кроз квалитетно образовање, потицање подузетништва и индивидуалног развоја своје амбиције остварио у Босни и Херцеговини, доприносећи истовемено укупном развоју друштва.

Господин Звиздић изразио је оптимизам да ће већ у наредних неколико година у Босни и Херцеговини у други план бити потиснути актуелни ретроградни процеси те истакао потребу да млади у ту будућност улазе са више одлучности и храбрости, стварајући себи простор прије свега у реалном а тек потом у јавном сектору. (крај)

 

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу