MENI
16.10.2012.

Одржана сједница Комисије за финансије и буџет Представничког дома


Комисија за финансије и буџет Представничког дома ПСБиХ је на данас одржаној 24. сједници, у другом читању са два усвојена амандмана подржала Предлог закона о измјенама и допунама Закона о финансирању институција Босне и Херцеговине, чији је предлагач Савјет министара БиХ.

На данашњој сједници су разматрани ревизорски извјештаји о финансијском пословању институција БиХ за 2011. годину које су имале ревизорско “мишљење са резервом уз истицање предмета”: Управе за индиректно опорезивање БиХ, за који је извјестилац био Салко Соколовић, Предсједништва БиХ за који је извјестилац био Младен Иванковић Лијановић, Парламентарне скупштине БиХ за који је извјестилац био Амир Фазлић и Канцеларије за ветеринарство БиХ за који је извјестилац био Саша Бурсаћ.

Комисија је одобрила Нацрт буџета Канцеларије за ревизију институција БиХ за 2013. годину и к' знању примила шестомјесечни финансијски извјештај Канцеларије за ревизију институција БиХ на дан 30. 06. 2012.г., чији је сачинилац Канцеларија за ревизију институција БиХ. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу