MENI
28.9.2012.

Замјеник предсједавајућег Дома народа, Сулејман Тихић и посланик у Представничком дому ПСБиХ, Асим Сарајлић ће на позив Redžepa Tajipa Erdoana учествовати на конгресу Странке правде и развоја у Анкари


Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ, Сулејман Тихић и посланик у Представничком дому ПСБиХ, Асим Сарајлић ће на позив премијера Републике Турске и предсједника Странке правде и развоја (АК Партија), Redžepa Tajipa Erdoana учествовати на Четвртом редовном конгресу ове странке који се одржава у Анкари, 29. и 30. септембра.

У позивном писму премијера Erdoana се, између осталог, наводи како су конгреси прилика да се процијени рад и политика странке, те осмисли нова стратегија за будућност.
„Такођер, то је изврсна прилика да се лидери и чланови пријатељских странака из осталих земаља увјере у активности политичких странака у Турској опћенито, а посебно Странке правде и развоја. Због тога искрено вјерујем да ће ваше учешће на Конгресу додатно ојачати пријатељске односе и блиску сарадњу између наших двију странака и земаља“, каже се у Erdoanovom писму које је упућено замјенику предсједавајућег Дома народа, Сулејману Тихићу и посланику у Представничком дому ПСБиХ, Асиму Сарајлићу. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу