MENI
23.9.2012

Čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Bože Ljubića predsjedniku Savjetodavnog vijeća Kraljevine Saudijske Arabije


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, povodom 23. septembra Nacionalnog praznika, čestitku predsjedniku Savjetodavnog vijeća Kraljevine Saudijske Arabije Abdullahu Al Sheikhu.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovani gospodine predsjedniče,
Zadovoljstvo mi je u povodu Nacionalnog praznika vaše zemlje, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, uputiti Vam najiskrenije čestitke i želje za daljnjim prosperitetom i napretkom Kraljevine Saudijske Arabije.
Dopustite mi da i ovom prigodom izrazim uvjerenje da ćemo nastaviti razvijati i unapređivati međuparlamentarnu suradnju i intenzivnijem bilateralnih susreta i kontakata na najvišoj razini, a na obostranu korist.
Još jedanput Vam, gospodine predjedniče, upućujem najiskrenije čestitke u povodu Nacionalnog praznika Kraljevine Saudijske Arabije i želim Vam mnogo uspjeha, sreće i zadovoljstva u obnašanju Vaše odgovorne funkcije.
Primite, Ekselencijo, izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću