MENI
8.3.2012.

Чланови Заједничке комисије за европске интеграције на Шестој конференцији парламентарних комисија за европске интеграције држава Југоисточне Европе у Тирани


Предсједавајући Заједничке комисије за европске интеграције Парламентарне скупштине БиХ, Халид Гењац и чланови комисије Борјана Кришто и Сташа Кошарац учествоваће на Шестој конференцији парламентарних комисија за европске интеграције (COSAP) држава обухваћених процесом стабилизације и придруживања Југоисточне Европе (SEECP) која се одржава у Тирани, 09. марта 2012. године.

Представници Парламентарне скупштине БиХ на конференцији ЦОСАП-а, учествују на позив предсједавајућег Комисије за европске интеграције Парламента Албаније, Ditmira Bushatija.

Конференција парламентарних комисија за европске интеграције представља форум за размјену мишљења у вези с процесом стабилизације и придруживања, као и развој стратегија земаља југоисточне Европе, укључених у процес прикључења Европској унији. Главни циљ Шесте конференције COSAP-а је да се кроз међусобну размјену мишљења парламентарних комисија за европске интеграције унаприједи сарадња међу земљама региона у процесу прикључења Европској унији. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу