MENI
12.8.2011

Čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma, dr. Denisa Bećirovića predsjednici Donjeg doma Parlamenta Republike Indije


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović povodom Dana nezavisnosti uputio je čestitku predsjednici Donjeg doma Parlamenta Republike Indije, Meiri Kumar.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovana gospođo predsjednice,
U povodu Dana nezavisnosti Republike Indije, dozvolite mi da Vam, u ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke sa željama za dalji prosperitet i napredak Vaše zemlje.
Koristim priliku da izrazim nadu da ćemo nastaviti razvijati i unapređivati saradnju između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Parlamenta Republike Indije i ubuduće i putem razmjena delegacija na najvišem nivou.
Molim Vas, gospođo predsjednice, da naše čestitke prenesete kolegama parlamentarcima u Donjem domu Parlamenta Indije, a Vama želim, još jedanput, dobro zdravlje, ličnu sreću i uspjeh u Vašem budućem odgovornom radu.
Primate, Ekselencijo, izraze mog iskrenog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću