MENI
13.6.2011.

Предсједавајући Представничког дома ПСБиХ, др. Денис Бећировић упутио писмо предсједавајућем ПС ОЕБС-а, Petrosu Efthymiou


Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др. Денис Бећировић упутио је писмо предсједавајућем Парламентарне скупштине ОЕБС-а, Petrosu Efthymiou у којем га обавјештава да је Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ именовао делегацију при ПС ОЕБС чиме су створени услови за наставка учешћа представника ПС БиХ у Парламентарној скупштини ОЕБС-а и њених радних тијела.

Писмо преносимо у цјелини:

Поштовани господине предсједниче,
Задовољство ми је да Вас информишем да је Представнички дом Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине именовао чланове Делегације ПС БиХ у Парламентарној скупштини Организације за сарадњу и сигурност у Европи. На тај начин су створени предуслови за наставак учешћа представника Парламентарне скупштине БиХ у раду ПС ОСЦЕ и њених радних тијела. Очекујемо да ће и Дом народа Парламентарне скупштине БиХ врло брзо именовати остатак чланова Делегације.
Господине предсједниче, и овом приликом желим вас увјерети да парламентарци Босне и Херцеговине, кроз пуни ангажман у раду ПС ОСЦЕ и размјену искустава са парламентарцима из земаља чланица ове организације, могу значајано допринијети у рјешавању препрека које стоје на путу потпуне демократске консолидације бх. друштва.
Искрено опредијељени за унапређење наше будуће сарадње, желим Вам, још једанпут упутити изразе мог дубоког уважавања. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу