MENI
7.4.2011

Članovi Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika u policijskim tijelima BiH posjetili Terenski ured i granične prijelaze u Brčko distriktu


Predsjedavajući Mate Miletić i članovi Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika u policijskim tijelima BiH, Amela Bašić, Borislav Radić, Ermin Pešto i Hamida Karčić, danas su u organizaciji USAID- Projekta podrške parlamentu i Granične policije BiH, posjetili Terenski ured i granične prijelaze za kopneni i riječni saobraćaj Brčko distrikta.
Tokom razgovora sa komandirom jedinice Granične policije Brčko distrikta, kojem su prisustvovali i predstavnici USAID-a i EUPM-a, govorilo se o aktivnostima Odbora za žalbe građana, problemima sa kojima su susreće Granična policija BiH, kao i o modalitetima za njihovo prevazilaženje.
Prilikom obilaska graničnih prijelaza predstavnici Odbora za žalbe građana su predstavili svoj rad i predali promotivne materijale, a od uposlenika, koji su izrazili zadovoljstvo ovom vrstom posjete, su detaljno informisani o situaciji na terenu. (kraj) 

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću