MENI
5.12.2008

ČESTITKA PREDSJEDAVAJUĆEG PREDSTAVNIČKOG DOMA, NIKE LOZANČIĆA POVODOM KURBAN BAJRAMA



 "U povodu velikog blagdana Kurban Bajrama, blagdana žrtve, ljubavi i milosrđa, upućujem Vam najiskrenije želje da ovi dani, budu obilježeni istinskim duhovnim vrijednostima, žrtvom i milosrđem. 
Uvjeren sam da će blagdan Kurban Bajram unijeti mir, ljubav i radost u domove svih vjernika i da će naći put  i do onih koji mogu učiniti više za one kojima  je pomoć potrebna.
Ovaj i svi nadolazeći blagdani neka nam budu poticaj  u izgradnji mira, mostova prijateljstva i što boljeg razumijevanja, povjerenja, suživota i zajedništva na dobrobit svih naroda u našoj zajedničkoj domovini Bosni i Hercegovini", 
U tom duhu, Vama, vašoj obitelji, suradnicima i svim građanima muslimanima u Bosni i Hercegovini, upućujem najiskrenije čestitke, uz želje, da blagdanski dani budu ispunjeni blagostanjem, zdravljem, obiteljskim zajedništvom i promicanjem svakoga dobra.", ističe se u čestitki predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Nike Lozančića, upućenoj, u ime Doma i svoje lično ime, Reisu - ul - ulemi, Mustafi ef. Ceriću i svim pripadnicima islamske vjere. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću