MENI
3.6.2009.

ODRŽANA SJEDNICA USTAVNOPRAVNOG POVJERENSTVA ZASTUPNIČKOG DOMA



Na danas održanoj 72. sjednici Ustavnopravnog povjerenstva Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, podržan je Prijedlog zakona o znakovnom jeziku, čiji su predlagatelji zastupnici Beriz Belkić, Milorad Živković i Niko Lozančić.

Utvrđena je usklađenost s Ustavnom BiH i pravnim sustavom za Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH, predlagatelj Zajedničko povjerenstvo za ljudska prava, prava djeteta, mlade, useljeništvo, izbjeglice, azil i etiku.
Također, utvrđena je usklađenost s Ustavom BiH i pravnim sustavom za Prijedlog zakona o dopunama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH, predlagatelj Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH, kao i za Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita u bankama BiH, predlagatelj Vijeće ministara BiH.
Članovi Povjerenstva su odlučili da se predloži Zastupničkom domu u svezi Inicijative za održavanje posebne tematske sjednice, na kojoj bi se raspravaljalo o dostignutom stupnju implementacije Općeg okvirnog sporazuma za mir u BiH, koju su podnijeli zastupnici Remzija Kadrić i Adem Huskić, raspravlja na narednoj sjednici Zastupničkog doma PSBiH. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću