MENI
1.4.2010

ČLANOVI KOLEGIJA DOMOVA PSBIH UPUTILI USKRŠNJE ČESTITKE SVEĆENSTVU I VJERNICIMA U BiH



Povodom velikog katoličkog praznika Uskrsa, članovi kolegija  Predstavničkog i Doma naroda uputili su katoličkim svećenicima i vjernicima u Bosni i Hercegovini prigodne uskršnje čestitke:

„Svim građanima katoličke vjeroispovjesti u BiH želim sretan i blagoslovljen Uskrs, u želji da ga proslave i obilježe u krugu svojih porodica i prijatelja“., ističe se u čestitci koju je katoličkim vjernicima uputio predsjedavajući Predstavničkog doma dr Milorad Živković.

● ● ● ● 

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Sulejman Tihić u ime Doma i svoje lično ime povodom nastupajućeg Uskrsa svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti upućuje srdačne čestitke uz želje da dane praznika proslave u miru, zdravlju, porodičnom zajedništvu i zadovoljstvu.  

● ● ● ●

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Niko Lozančić čestitku je uputio uzoritom gospodinu Vinku kardinalu Puljiću.

"Uzoriti oče kardinale,
Blagdan Uskrsa i ove godine iščekujemo s vjerom i nadom, vjerujući da Uskrs kao najveći blagdan i  jedinstven i neprolazni događaj koje Kristovo Uskrsnuće sa sobom nosi, donosi dane  u kojima se ispunjavaju sve ljudske težnje i nade.
Ovog Uskrsa molimo da Uskrsni dani, budu dani našeg zajedništva, molitve i vjere u raspetoga i uskrsloga Krista i da se u  nama učvrsti vjera i nada da će u našim srcima uskrsnuti sve one istinske vrijednosti koje su temelj i  nada svakog vjernika. Posebno se molimo da naša srca  budu otvorena prema svim ljudima dobre volje a posebno prema onima s kojima se svakodnevno susrećemo i koji od nas očekuju da budemo s njima i budemo njihovi u svim njihovim nadanjima i očekivanjima.
Neka nam Kristova vjera da snagu i ustrajnost, da u svima nama prevlada osjećaj za pravdu i opće dobro kako bi se još snažnije nastavili zalagati za slogu, solidarnost i zajedništvo među svim narodima i građanima, kako bi svi zajedno doprinijeli  stvaranju pravednijeg i socijalno osjetljivijeg društva na dobrobit svih vjernika, naroda i građana u zajedničkoj nam i dragoj domovini Bosni i Hercegovini.
U tom duhu, Vama Uzoriti, subraći svećenicima, časnim sestrama i svim vjernicima u Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs uz iskrene želje da uskršnja poruka dopre do svih srca i ljudi dobre volje!"

● ● ● ●

Zamjenica predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Dušanka Majkić u povodu katoličkog Uskrsa, uputila je najiskrenije čestitke, Vrhbosanskom nadbiskupu kardinalu Vinku Puljiću, sveštenstvu katoličke crkve kao i građanima katoličke vjeroispovjesti. (kraj)




PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću