MENI
13.4.2010

ODRŽANA 2. SJEDNICA ISTRAŽNE KOMISIJE DOMA NARODA ZA UTVRĐIVANJE OKOLNOSTI U VEZI SA IZDAVANJEM CEMT DOZVOLA ZA 2009. GODINU PRIJEVOZNICIMA U BiH



Na danas održanoj 2. sjednici Istražne komisije Doma naroda za utvrđivanje okolnosti u vezi sa izdavanjem CEMT dozvola za 2009. godinu prijevoznicima u Bosni i Hercegovini, članovi su upoznati sa Dopisom Istražne komisije Predstavničkog doma za provjeru  navoda o raspodjeli CEMT dozvola u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH, od 24. 03. 2010. godine.

Usvojen je Poslovnik Istražne komisije Doma naroda za utvrđivanje okolnosti u vezi sa izdavanjem CEMT dozvola za 2009. godinu prijevoznicima u BiH.
Članovi Istražne komisije su upoznati sa Izvještajem Istražne komisije Predstavničkog doma o provjeri navoda o raspodjeli CEMT dozvola u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH. 
Upućen je zahtjev Domu naroda za produženjem roka radi dostave Izvještaja o radu Istražne komisije Doma naroda za utvrđivanje okolnosti u vezi s izdavanjem CEMT dozvola za 2009. godinu prijevoznicima u Bosni i Hercegovini. (kraj)   


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću