MENI
10.6.2010.

SUSRETI ČLANOVA ZAJEDNIČKOG POVJERENSTVA ZA OBRANU I SIGURNOST BiH TIJEKOM PRVOG DANA SLUŽBENOG POSJETA HRVATSKOJ



Izaslanstvo Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH koja boravi u dvodnevnom radnom posjetu Hrvatskoj posjetila je Hrvatski sabor. Tom prilikom održan je sastanak sa članovima Odbora za obranu, Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i članovima Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO.

Tijekom razgovora razmijenjena su mišljenja o radu odbora kao i suradnji parlamentarnih tijela u regionu a konstatirano je i da je bilateralna suradnja RH i BiH izuzetno dobra te da se u zadnje vrijeme sve više surađuje na brojnim poljima što stvara jako dobro ozračje u cijelom regionu. Također, dogovorene su aktivnosti koje će se zajednički realizirati u naredniom razdoblju, posebno između našeg Zajedničkog povjerenstva i Odbora za obranu.
Članovi Zajedničkog povjerenstva koje predvodi predsjedatelj Branko Zrno danas su posjetili i Centar za sigurnosnu suradnju RACVIAC u Zagrebu gdje ih je primio veleposlanik ravnatelj Centra Nikola Todorčevski. I ovo je bila prilika da se izrazi zadovoljstvo zbog uspješne suradnje i dogovore aktivnosti koje će se realizirati u suradnji sa Parlamentarnom skupštinom i Zajedničkim povjerenstvom za obranu i sigurnost. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću