MENI
30.8.2010.

ODRŽANA SJEDNICA POVJERENSTVA ZA VANJSKU I TRGOVINKSU POLITIKU, CARINE, PROMET I VEZE



Na danas održanoj 46. sjednici Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze  Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, dato je pozitivno mišljenje uz prijedlog Domu naroda da da suglasnost za ratificiranje Statuta Međunarodne agencije za obnovljivu energiju, Sporazuma o suradnji u oblasti turizma između Vijeća ministara BiH i Vlade Crne Gore, Sporazuma između BiH i Narodne Demokratske Republike Alžir o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju fiskalne evazije u odnosu na poreze na dohodak i imovinu, Sporazuma o zračnom prometu između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Indije, kao i Protokola između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Estonije o provođenju Sporazuma između Europske zajednice i BiH o readmisiji osoba koja borave bez dozvole. 

K' znanju je primljena Analiza Europske službe za vanjsko djelovanje, Izvješće o posjeti emira države Katar Bosni i Hercegovini 21.7.2010., Zaključci Vijeća EU o zapadnom Balkanu sa zasjedanja u Briselu koje je održano 26.7.2010. i Prijevod Rezolucije Europskog parlamenta o Uniji za Mediteran. 
Usvojeno je Izvješće s Međunarodne parlamentarne konferencije o klimatskim promjenama koja je održana u Londonu od 12. do 16.7.2010., Izvješće sa Šeste konferencije predsjednica parlamenata održane u Bernu 16. i 17. 7. 2010., kao i Izvješće s 19. godišnjeg zasjedanja Parlamenarne skupštine OESS-a, održanog od 5. do 10.7. 2010.g. (kraj) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću