MENI
7.9.2010.

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋЕГ ПРЕДСТАВНИЧКОГ ДОМА, НИКЕ ЛОЗАНЧИЋА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА



Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, Нико Лозанчић поводом наступајућег Pамазанског бајрама упутио је честитку реис - у - улеми Исламске заједнице, др Мустафи еф. Церићу:
"Поштовани Реису-л-улема,
у мјесецу Рамазанског поста, свемогућем и милостивом Богу исказали сте своју љубав и поштовање молитвом, милостињом и постом, ишчекујући и радујући се великом благдану Рамазанском бајраму.

Вјерујем да прокушани и оснажени одрицањем у рамазанском времену ове дане прослављате у искреној и дубокој вјерничкој срећи а да Бајрам доноси мир, љубав,  радост и благостање у домове свих вјерника.
Нека овај и сви надолазећи благдани свима нама у Босни и Херцеговини буду потицај у изградњи мира, мостова пријатељства, што бољег разумијевања, повјерења, суживота и заједништва на добробит сваког човјека у заједничкој нам домовини!
У том духу, Вама, вашој обитељи, сурадницима и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Босни и Херцеговини и исељеништву, упућујем најискреније честитке, уз жеље, да вам благдански дани буду испуњени благостањем, здрављем, обитељским заједништвом и промицањем свакога добра". (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу