MENI
24.1.2020.

Predsjedatelj Zastupničkog doma dr. Denis Zvizdić i Doma naroda dr. Dragan Čović u Bruxellesu na Sumitu predsjednika Europskog parlamenta sa predsjednicima parlamenata država Zapadnog Balkana

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić i predsjedatelj Doma naroda PSBiH dr. Dragan Čović sudjelovat će na Sumitu predsjednika Europskog parlamenta sa predsjednicima parlamenata država Zapadnog Balkana, koji će se 27. i 28. siječnja ove godine održati u Bruxellesu.

Dr. Zvizdić i dr. Čović, zajedno sa predsjednicima parlamenata država regije, imat će susret sa predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem, kao i sa članovima Konferencije predsjednika Europskog parlamenta.

Tijekom Sumita bit će upriličen i sastanak predsjednika parlamenata država regije sa predsjedateljem Radne skupine za Zapadni Balkan u Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta Toninom Piculom.

Prvog dana boravka u Bruxellesu, 27. siječnja, dr. Zvizdić i dr. Čović imat će niz sastanaka sa zvaničnicima Europske unije. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću