MENI
24.1.2020.

Предсједавајући Представничког дома др Денис Звиздић и Дома народа др Драган Човић у Бриселу на Самиту предсједника Европског парламента са предсједницима парламената држава западног Балкана

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) др Денис Звиздић и предсједавајући Дома народа ПСБиХ др Драган Човић учествоваће на Самиту предсједника Европског парламента са предсједницима парламената држава западног Балкана, који ће се 27. и 28. јануара ове године одржати у Бриселу.

Др Звиздић и др Човић, заједно са предсједницима парламената држава региона, имаће сусрет са предсједником Европског парламента Davidom Sassolijem, као и са члановима Конференције предсједника Европског парламента.

Током Самита биће уприличен и састанак предсједника парламената држава региона са предсједавајућим Радне групе за западни Балкан у Одбору за спољне послове Европског парламента Тонином Пицулом.

Првог дана боравка у Бриселу, 27. јануара, др Звиздић и др Човић имаће низ састанака са званичницима Европске уније. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу