MENI
7.4.2021.

Održana 15. sjednica Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze Doma naroda

Na 15. sjednici Povjerenstva za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i veze Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dato je pozitivno mišljenje, te Domu preporučeno davanje suglasnosti za ratifikaciju:

  • Sporazuma o zajmu (Program integriranog razvoja koridora rijeka Save i Drine primjenom višefaznog programskog pristupa) između Bosne i Hercegovine i Međunarodne banke za obnovu i razvoj
  • Ugovora o financiranju između Bosne i Hercegovine i Europske investicijske banke Koridor Vc „Medakovo-Poprikuše“
  • Amandmana br. 2 na Ugovor o financiranju zaključen između Bosne i Hercegovine i Europske investicijske banke dana 19. 5. 2014. godine u Sarajevu i 5. 6. 2014. godine u Luksemburgu, s povremenim naknadnim izmjenama („Ugovor o financiranju“) - Distribucija električne energije u BiH/B (FI 83.108 - SERAPIS 2010-0562)
  • Sporazuma o financiranju između Bosne i Hercegovine i Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj (IFAD) za Projekt poljoprivrednog razvoja i ruralnih poduzeća (READP)
  • Sporazuma o financiranju Programa aktivnosti prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2018-2020 za 2019. godinu između Europske unije koju predstavlja Europska komisija i Bosne i Hercegovine koju predstavlja Direkcija za europske integracije i Vlade Crne Gore. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću