MENI
18.9.2023.

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma dr. Denis Zvizdić nazočio obilježavanju Dana Grada Goražda i Bosansko – podrinjskog kantona

"Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić nazočio je danas obilježavanju Dana Grada Goražde i Bosansko–podrinjskog kantona.

„Goraždani treba da budu ponosni na svoju obranu grada koja je svijet zadivila i na herojstvo i uspjeh jedne potpuno nenaoružane postrojbe sačinjene većinom od mladih ovog grada koji su potisnuli agresora dalje od središta Goražda i sačuvali granicu na rijeci Drini. Bio je to najveći uspjeh Armije BiH u prvoj godini rata i herojska obrana Goražda. Sa divljenjem se sjećamo heroja odbrane ovog divnog grada i poručujemo da ih nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti.”, rekao je tom prigodom dr. Zvizdić.

Zajedno sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem, zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić nazočio je i sastanku sa članovima Vlade Bosansko – podrinjskog kantona. Tom prigodom je rekao da je zajednički potrebno nastupati sa konkretnim projektima koji će poboljšati ekonomski i socijalni ambijent i učiniti da ovaj grad i ovaj kanton bude mjesto poželjno za rad i život." (priopćenje iz Ureda zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma dr. Denisa Zvizdića)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću