MENI
3.6.2024.

Povjerenstvo za borbu protiv korupcije Zastupničkog doma PSBiH obavilo javno saslušanje predstavnika Ministarstva komunikacija i prometa BiH

Članovi Povjerenstva za borbu protiv korupcije Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) obavili su danas javno saslušanje predstavnika Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine u svezi sa procesom homologacije vozila sa svim relevantnim financijskim pokazateljima tog procesa.

Pred Povjerenstvom za borbu protiv korupcije Zastupničkog doma saslušani su ministar komunikacija i prometa BiH Edin Forto, pomoćnik ministra u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH Zoran Andrić, tajnik Ministarstva komunikacija i prometa BiH Igor Pejić, te stručni savjetnik u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH Branko Podinić.

Članovi Povjerenstva dogovorili su da se za narednu sjednicu Povjerenstva pripreme zaključci i izvješća sa današnjeg i prethodnog javnog saslušanja predstavnika Instituta za mjeriteljstvo BiH i Vijeća za mjeriteljstvo BiH, koji će biti upućeni prema Zastupničkom domu PSBiH. (kraj) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću