MENI
3.7.2019.

Предсједавајућа Представничког дома Борјана Кришто на конференцији Парламентарне скупштине Медитерана о алтернативним тржиштима капитала и економском расту у региону

Предсједавајућа Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Борјана Кришто учествоваће на конференцији Парламентарне скупштине Медитерана (ПАМ) о алтернативним тржиштима и економском расту у региону Медитерана, која ће се 4. и 5. јула одржати у италијанском граду Милану.

Током конференције, на којој ће учествовати представници парламената из 26 држава чланица ПАМ-а, биће размотрене различите могућности инвестирања у привреду региона с циљем снажнијег привредног развоја медитеранског подручја.

Током конференције биће презентован и пројекат ПАМ-а о новооснованим малим и средњим предузећима и алтернативним тржиштима капитала.

Другог дана конференције биће одржан и панел о трговини и инвестицијама у региону Медитерана, током којег ће се разговарати о олакшавању законодавних и регулаторних оквира за инвеститоре у државама чланицама ПАМ-а. (крај)

 

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу